Pagina de start a forumului b17.MyForum.ro b17.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cancer la san

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului b17.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MarianaM
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Ian/2014

MesajTrimis: 18/01/2014 08:44    Titlul subiectului: Cancer la san Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti si pe mine, mama s-a operat de cancer la san, a facut chimioterapie inainte de operatie si acum iar i s-a prescris chimio si radioterapie. Nu as vrea sa urmam calea aceasta pentru ca stiu ca ii face mai mult rau decat bine. Am vrea sa incercam tratamentul cu vitamina B17. Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie administrata si sub ce forma:pastile, injectii sau perfuzii. Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
slazure
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Dec/2015

MesajTrimis: 27/12/2015 21:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna, ma intereseaza si pe mine detalii căci am comandat amigdalina si nu cunosc persoane care au întrebuințat asa ceva. Adresa unde ma puteti contacta este lazusimona@gmail.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului b17.MyForum.ro -> Bun venit pe MyForum ! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum